Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Ergonómia és Pszichológia TanszékDoktori képzés

 

BME PSZICHOLÓGIA DOKTORI ISKOLA

Tanszékünk oktatói a BME Pszichológia Doktori Iskolájában azoknak a hallgatóknak a jelentkezését várják, akik az alkalmazott pszichológia területén szeretnének doktori tevékenységet folytatni. Azoknak a jelentkezését preferáljuk, akik pszichológus diplomával rendelkeznek és kutatási témának a munka- és szervezetpszichológia, valamint az ergonómia széles területéről választanak. Oktatóink ezen belül számos témában kompetensek doktori témákat vezetni.

Témavezetőink:

  • Dr. Izsó Lajos (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  • Dr. Juhász Márta (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  • Dr. Kun Ágota (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  • Gerákné Dr. Krasz Katalin (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  • Dr. Perger Mónika (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  • Dr. Takács Ildikó (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A részletekről itt olvashatnak: PSZICHOLÓGIA Doktori Iskola (Kognitív Tudomány témakörben)