Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Ergonómia és Pszichológia Tanszék


 

"Akikre büszkék vagyunk"

Műszaki menedzser BSc-s és MSc-s Termékmenedzsment modulon végzett hallgatónk, Ritter Gábor - az 5 körös felvételi folyamaton egyedüli magyarként túljutva - immáron a Metro/Makro Cash & Carry 2 éves friss diplomás vezetőképző programjának tagja. Gratulálunk és további sikereket kívánunk neki!

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által a 2013/2014-es tanévben meghirdetett Ujvári János diplomadíj-pályázaton két (volt) Termékmenedzsment modulos hallgatónk is 1. helyezést ért el. Védjegy kategóriában: Imre Tamás és Szerzői jog kategóriában Nyirő Márton. A díjazottakról itt látható egy kép. Gratulálunk a nagyszerű eredményhez!

Nemes Balázs, Műszaki Menedzser BSc szak tanszékünkön diplomázó hallgatója 2014-ben is megismételte a 2012-ben már egyszer elért nagyszerű helyezését a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB). Nemes Balázs Kard egyéni és csapatversenyben ismét aranyérmes lett a BME színeiben. Gratulálunk!

Csetvei Krisztina, okleveles műszaki menedzser, tanszékünk 2006-ban végzett Termékmenedzsment modulos hallgatója immáron sikeres borász. Egy vele készített interjú olvasható ezen a linken. Gratulálunk és további sikereket kívánunk!