Alumni hallgatónk HR Oscar elismerésben részesült
 

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Ergonómia és Pszichológia Tanszék


 

HR Oscar

Alumni hallgatónk HR Oscar elismerésben részesült 2013-ban végzett hallgatónk, Konyha Rita, diplomamunkájával elnyerte az idei HR Oscar pályázat, „2014-ben a HR jövője” kategória díját.

Idén ötödik alkalommal hirdette meg HR Oscar pályázatát a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetsége. Díjazták 2014 legjobb HR projektjét, legjobb HR vezetőjét és a legjobb diplomadolgozatot. Az Országos Humánmenedzsment Egyesület „Merre tart a HR 2014-ben?" című XXIV. Országos HR Konferenciáján került sor a díjak átadására, és a díjazottak rövid bemutatkozására egy prezentáció keretében.

Konyha Rita

A legjobb diplomamunka díjat a négytagú zsűri egyöntetű véleménye alapján Tanszékünk volt hallgatója, Konyha Rita nyerte el. Pályamunkájának címe: Tudásmenedzselés a gyakorlatban - Online kollaboratív tudásépítését vizsgálata, témavezetője Soós Juliánna. Szakdolgozatában kidolgozott egy módszertant, mellyel kis csoportok online felületen zajló együttműködését elemezte, összevetve a csoportokban zajló tudásépítő folyamatokat azok elégedettségével és eredményességével.