Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Ergonómia és Pszichológia Tanszék


 

OTDK 2019 - Különdíj pedagógiai, pszichológiai, andragógiai és könyvtártudományi szekcióban

Április 24-26. között izgalmas előadások várták az érdeklődőket az ELTE-n megrendezett XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekciójában, amelyen összesen 204 hallgatói téma került bemutatásra.

A rendezvény Pszichológia alszekciójában a tanszékünk több színvonalas témával is képviseltette magát, amelyek közül a Vallás és Életminőség tagozatban különdíjat kapott Halmos Alexandra (II. éves munka- és szervezetpszichológia mesterszakos) hallgatónk „Pozitív oktatás: Hallgatói jóllét és pozitív pszichológiai intervenció” című kutatása.

A téma bemutatásra került továbbá még poszter és workshop formájában Dániában is a European Federation of Psychology Sudents' Assotiations konferencián „Search for Happiness" szlogen alatt, ahol szintén nagy sikere volt.

OTDK különdíj és EFPSA konferencia poszter bemutató (Halmos Alexandra) 2019
 

A pályamű középpontjában a tanszék által meghirdetett, Pozitív pszichológia és önfejlesztés című szabadon választható kurzus keretén belül megvalósított hallgatói jóllét növelő program tudományos hatásvizsgálata állt. A kurzus felelőse és a dolgozat témavezetője Kun Ágota kolléganőnk volt. Szívből gratulálunk az elért hazai és nemzetközi sikerekért a teljes csapatnak!

                                                

Hallgatói jóllét „kutatócsapat”, 2019
Balról jobbra: Halmos Alexandra, Kun Ágota