Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Ergonómia és Pszichológia TanszékHonlapunkon azokról a munka- és szervezetpszichológiai képzésekről nyújtunk tájékoztatást, amelyek a tanszékünkön folynak.
A mesterképzés elvégzése után a gyakorlatorientáltabb hallgatók tovább folytathatják tanulmányaikat a szakképzésen, illetve a kutatás iránt érdeklődők számára a doktori (PhD) képzést ajánljuk. Természetesen a doktori képzésre a szakképzést követően is lehet jelentkezni, és ez fordítva is igaz.

A munka- és szervezetpszichológiai szakirány Európa szerte az egyik legnépszerűbb szakirány a fiatalok körében, ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik Európa szerte megállják a helyüket a szakmában. Képzéseink tematikáját a European Association of Work and Organizational Psychology (EAWOP) által létrehozott szakmai követelményeket figyelembe véve állítottuk össze, amely egységes sztenderdet biztosít a munka- és szervezetpszichológiai képzésekben Európa szerte, s amely alapvető feltétele az Európai Pszichológus Diploma (EuroPsy) megszerzésének.